Folosește pontețialul Facebook Ads pentru a crește vânzările afacerii tale!

Facebook Ads te va ajuta la creșterea vizibilității brandului tău, dar și să te diferențiezi de concurență. Alături de noi, campaniile tale vor fi optimizate în funcție de etapa în care se află brandul tău: fie pentru a face cunoscut produsul sau serviciul în rândul consumatorilor, fie pentru a impulsiona clienții direct către decizia de cumpărare.

agentie marketing Iasi promovare pe facebook ads

Solicită ofertă

Sau ne poți suna:
+(40) 748 988 947

De ce să alegi să îți promovezi afacerea prin Facebook Ads alături de noi?

Audit Facebook Ads 100% Gratuit

Vrei să analizăm împreună contul tău de Facebook Ads? Vom identifica dacă reclamele tale sunt setate corect și dacă performează conform așteptărilor. De-a lungul experienței noastre am întâlnit erori grave care porneau de la setarea necorespunzătoare a Pixelului și până la greșeli în setarea audienței și a intereselor.

Analizăm contul tău 100% gratuit!

Ce campanii Facebook Ads sunt potrivite pentru business-ul meu?

Cele mai multe firme cu care colaborăm au ca obiectiv principal creșterea vânzărilor, de aceea mare parte din buget este distribuit către campaniile de tip CONVERSIE si RETARGETING

Totuși, o parte din buget este important să fie alocat către campanii de CREȘTERE A NOTORIETĂȚII BRANDULUI pentru a avea rezultate pe termen lung și pentru a ne asigura că vom capta retenția clientilor.

promovare Facebook Ads - agentie marketing iasi

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm pe promovarea afacerii tale prin Facebook Ads în timp ce tu te bucuri de rezultate!