Ai nevoie de un magazin online?

Dezvoltăm magazine online profesionale care vor convinge potențialii clienți să te aleagă!

Digitalizarea magazinului tău reprezintă succesul afacerii tale. Îți venim în ajutor cu crearea magazinului online potrivit nevoilor tale, personalizat după cerințele tale, dar totodată cu un design modern și care generează vânzări de pe toate dispozitivele.

Solicită ofertă

Sau ne poți suna:
+(40) 748 988 947

Înțelegem că nevoile clientului sunt diferite, de aceea ne adaptăm în funcție de fiecare model de afacere în parte!

creare-magazin-online-iasi

Dacă începi un proiect cu noi, îți oferim GRATUIT următoarele funcționalități:

GRATUIT

Integrare API cu orice curier

Integrarea serviciilor de curierat îți oferă posibilitatea de a genera AWB-uri, de a calcula tariful de expediție sau să vizualizezi situația exactă a expedițiilor.

GRATUIT

Integrarea platformelor de Marketing

Integrări gratuite pentru Google Analytics, Google Ads si Facebook – Fiecare utilizator și acțiune vor fi măsurate pe site-ul tău și te vor ajuta să investești inteligent în canale de marketing profitabile.

GRATUIT

Integrare soft facturare (SmartBill)

SmartBill reprezintă soluția care te ajută în administrarea afacerii tale, începând cu generarea și încasarea facturilor, gestiunea stocurilor și până la crearea de rapoarte online.

GRATUIT

Mentenanță - 3 luni

Timp de 3 luni după lansare magazinului tău online, ne vom ocupa noi cu adăugarea produselor noi sau ștergerea celor vechi, dar și de alte modificări pe care ți le dorești.

GRATUIT

Feed-uri Google Shopping si Facebook Ads

Feed-urile de produse te vor ajuta să îți listezi produsele în reclame pe Google și Facebook atuncicând apelezi la promovarea online.

GRATUIT

Suport Tehnic - 6 luni

Indiferent de pachetul ales, îți oferim 6 luni suport tehnic pentru a te învăța cum să îți menții singur magazinul online.

metodologia noastră

Care sunt pașii pe care îi urmăm în dezvoltarea site-ului tău?

01. Research

Analizăm cerințele și obiectivele tale în crearea site-ului. De asemenea, analizăm concurenții, piața țintă și profilul clienților tăi pentru a construi un site care să rezoneze cu aceștia.

02. Design și Implementare

Gândim structura și implementăm site-ul conform cerințelor tale și a analizei efectuale în pasul anterior.

03. Control de calitate

Dezvoltarea site-urilor fără erori și conform așteptărilor tale face parte din etica noastră profesională. De aceea, înainte de a-ți prezenta site-ul, ne asigurăm că totul este perfect funcționabil.

04. Feedback

Parerea ta este cea mai importantă! De aceea vom discuta împreună fiecare element din site pentru a ajunge la un rezultat satisfacator.

05. Lansare

Dupa ce realizăm feedback-ul, deschidem șampania online. Site-ul va fi live și gata să fie vizitat de către potențialii tăi clienți.

05. Consultanță Post-Lansare

Site-ul tău este live, nu știi ce să faci acum? Rămâne să stabilim împreună care vor fi pașii de promovare a afacerii tale.

Începe astăzi crearea magazinului tău online alături de NOI!