Google Ads – Cea mai bună metodă de promovare online bazată pe intenție!

Persoanele care caută în fiecare zi pe Google răspunsul la o problemă sau nevoie, pot fi potențiali clienți pentru afacerea ta. Chiar dacă prestezi servicii sau vinzi un produs, majoritatea consumatorilor se informează de pe Google și iau decizii în funcție de rezultatele primite de la Google. Noi te ajutăm să fii prima opțiune în căutările pe Google relevante pentru afacerea ta.

Solicită ofertă

Sau ne poți suna:
+(40) 748 988 947

De ce să lucrezi cu noi pentru Promovarea pe Google Ads?

Promovare google iasi - cum sa apari in primele cautari pe google

Audit 100% Gratuit pe Google ADS!

Până acum am ajutat peste 400 de antreprenori în programul de consultanță și audit Google Ads. contactează-ne și te vom ajuta gratuit la identificarea problemelor din contul tău!

ANALIZĂM CONTUL TĂU 100% GRATUIT!

Cu ce tipuri de campanii te putem ajuta?

Search Text, Shopping Ads, Display Remarketing, Display Awareness, Youtube Ads  – oferim absolut toate tipurile de campanii care sunt disponibile în platformă, însă te ajutăm la configurarea celor mai profitabile pentru business-ul tău.

Spre exemplu, pentru creșterea vânzărilor, un magazin online poate avea campanii de Google Shopping, Search si Remarketing, iar pentru notorietate Youtube Ads. Pe de altă parte, firmele de prestări servicii pot avea nevoie de doar 2 campanii Search si Display Remarketing pentru a fi profitabile.

CONTACTEAZĂ-NE dacă dorești să obții rezultate rapide prin google ads!

promovare Facebook Ads - agentie marketing iasi

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm pe promovarea afacerii tale prin Google Ads în timp ce tu te bucuri de rezultate!